In de afgelopen 15 jaar hebben we een geluksgevoel mogen geven aan veel van onze klanten. Een geluksgevoel door het feest van hun dromen werkelijkheid te laten worden! Wij zijn Versleijen Party & Event Support en regelen elk feest of evenement tot in de puntjes van a tot z. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de losse verhuur van materialen.
 
Weet u niet waar u moet beginnen, of heeft u gewoon wat advies nodig? Neem gerust contact met ons op! 
 
Op deze website vindt u ons gehele assortiment meubilair, aankleding, verlichting, dranken en nog veel meer. Kijk gerust eens rond in onze shop. Toch iets nodig wat u niet kunt vinden op onze website? Wellicht kunnen we het toch gewoon leveren! We werken namelijk met een uitgebreid netwerk van vaste partners. Hierdoor zijn de mogelijkheden haast onbeperkt en doordat we onze partners allemaal door en door kennen kunnen we kwaliteit garanderen.
 

Omdat wij het grootste assortiment party- en event benodigdheden van de wijde regio hebbben, zijn de artikelen ingedeeld in verschillende categorieën. Op deze manier zoekt u eenvoudig alle voordelige materialen bij elkaar om uw feest of evenement stijlvol in te richten en toch op uw budget te letten! Klik in de menubalk op ´Shop´ om al onze artikelen te bekijken. Bent u niet zo ervaren in het organiseren van een feest? Dan helpen we u natuurlijk graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het plannen van een afspraak!

Een mooie waardering van onze jarenlange inspanning is de nominering voor de Venrayse Ondernemersprijzen 2023 met als thema #bewustregionaal. In het kader van dit traject is onderstaande bedrijfilm gemaakt die een perfecte weergave geeft van onze missie en visie.

Start met winkelen