U bent zich aan het oriënteren voor uw feest of evenement en hiervoor bent u op zoek naar allerlei materialen? Bij Versleijen Party & Attractieverhuur bent u aan het juiste adres! Al meer dan 10 jaar verhuren wij alle benodigheden voor feest en evenement. 
 
Op deze website vindt u ons gehele assortiment meubilair, aankleding, verlichting, dranken en nog veel meer. Kijk gerust even rond in onze shop. Bent u op zoek naar attracties zoals springkussens, suikerspinmachines of spellen? Kijk dan eens bij onze attractieverhuur-afdeling! Daarnaast kunnen wij door een samenwerking met andere bedrijven een nóg groter assortiment attracties aanbieden. Kijk hiervoor gerust ook eens op www.springkussen-venray.nl 
 

Omdat wij het grootste assortiment partybenodigdheden van de wijde regio hebbben, zijn de artikelen ingedeeld in verschillende categorieën. Op deze manier zoekt u eenvoudig alle voordelige materialen bij elkaar om uw feest of evenement stijlvol in te richten en toch op uw budget te letten! Klik in de menubalk op ´Shop´ om al onze artikelen te bekijken.

Start met winkelen