U bent zich aan het oriënteren voor uw feest of evenement en hiervoor bent u op zoek naar allerlei materialen? Op deze website vindt u een groot gedeelte van ons assortiment meubilair, aankleding, verlichting, dranken enzovoort. Bent u op zoek naar attracties zoals springkussens, sukerspinmachines of spellen? 
Of wilt u uw gelegenheid aankleden met ballonnen? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn!

Niet alleen partyverhuur, maar álles voor uw feest of evenement! Bent u naast tenten, tafels, stoelen, biertaps, koelkasten, etc. ook op zoek naar andere benodigdheden? Kijk dan ook eens op www.vpeg.nl voor de rest van ons assortiment!


Omdat wij het grootste assortiment partybenodigdheden van de wijde regio hebbben, zijn de artikelen ingedeeld in verschillende categorieën. 

In deze categorieën vindt u materialen tegen concurrerende huurprijzen. Heeft u een niet al te hoog budget en bent u op zoek naar voordelige artikelen? 

Wij hebben de feestartikelen met de beste prijs-kwaliteit verhouding voorzien van het volgende etiket: 

Op deze manier zoekt u eenvoudig alle voordelige materialen bij elkaar om uw feest of evenement stijlvol in te richten en toch op uw budget te letten! Klik in de menubalk op ASSORTIMENT om al onze artikelen te bekijken.
Partytenten Partytenten

TE WEINIG RUIMTE IN HUIS OF BEDRIJF VOOR UW FEEST?

HUUR DAN EEN FEESTTENT!

Wij leveren in de regio Venray-Venlo allerlei soorten tenten. De keuze voor het type tent is afhankelijk van de gelegenheid, uw wensen en het budget. Onder het tabblad assortiment ziet u een gedeelte van het assortiment dat wij leveren.

Buiten deze tenten zijn er ook pagodetenten, spantenten en aluminium frametenten leverbaar. Als deze tenten zijn uit te breiden met een houten vloer, stelvloer, vloerbedekking, tapijttegels, verwarming en verlichting. Wilt u meer informatie of bestellen? Neem contact met ons op!
 
BIERTAP, KOELKAST, GLAZEN.. BIERTAP, KOELKAST, GLAZEN..

BIERTAP, KOELKAST, GLAZEN..

HUUR EEN TAPINSTALLATIE! OOK KOELKASTEN ZIJN ONMISBAAR..

In heel Noord Limburg en Zuid-Oost Brabant leveren wij alles wat nodig is voor het inrichten van een mobiele bar. Natuurlijk zijn ook koelkasten, glaswerk, koffiezetters (percolators) een mogelijkheid.

Dranken kunt u ook meteen bij ons afnemen zodat u zelf niet naar de winkel hoeft en altijd voldoende heeft. Niet aangebroken flessen frisdrank en vaten bier mogen uiteraard kosteloos retour! Wilt u meer informatie of bestellen? Klik dan op de link ASSORTIMENT of neem contact met ons op!
 
CATERING, SNACKWAGEN, BBQ CATERING, SNACKWAGEN, BBQ

EEN LUXE MAALTIJD OF HET GEMAK VAN EEN FRIETWAGEN?

ONZE PARTNERS LEVEREN KWALITEIT TEGEN EEN BETAALBARE PRIJS!

Als aanvulling op ons huurassortiment voorzien we u en uw gasten ook van een een uitgebreide maaltijd, barbecue, borrelhapjes, tapas, lunch of gewoon een frietje met een snack, vers gebakken in een patatwagen bij u op locatie.

De partners waar wij mee samenwerken leveren uiteraard alleen de beste kwaliteit. Als u bij ons bestelt regelen wij de rest! Natuurlijk betaalt u dezelfde prijs als wanneer u rechtstreeks een cateraar benadert. Wilt u meer informatie of bestellen? Neem dan contact met ons op!
 
BALLONNEN EN DECORATIES BALLONNEN EN DECORATIES

ZORG VOOR EEN SFEERVOLLE AANKLEDING!

ALLE TENTEN EN FEESTZALEN ZIJN SFEERVOL AAN TE KLEDEN MET BALLONNEN..

De entree moet uw gasten meteen een goed gevoel geven. Daarom zorgt u ervoor dat vanaf de entree uw accomodatie stijlvol aangekleed is. Dit kan heel eenvoudig met bijvoorbeeld ballonnen. Een ballondecoratie zoals een ballonnenboog of ballonpilaar is aan te passen aan uw smaak of huisstijlkleuren van het bedrijf.

Laat u verbazen wat er mogelijk is met ballonnen en kijk op onze website www.ballonshop-loes.nl. Dit is onze website speciaal gericht op ballonnen, ballondecoraties en helium. Wilt u meer informatie of bestellen? Neem dan contact met ons op!
 
SANITAIR EN TOILETWAGENS SANITAIR EN TOILETWAGENS

DENKT U OOK AAN VOLDOENDE TOILETGELEGENHEID?

HIERVOOR HEBBEN WIJ DIVERSE OPLOSSINGEN..

Afhankelijk van het soort feest of evenement dat u organiseert kan het nodig zijn om te zorgen voor extra toiletten. Ook als u niet al uw gasten van uw eigen wc gebruik wilt laten maken, biedt het plaatsen van een toiletunit een oplossing. Een wc-wagen of een chemisch toilet (dixi) is vrijwel overal te plaatsen. Is de locatie niet goed bereikbaar? Ook dan zijn er oplossingen!

Via deze link kunt u diverse oplossingen bekijken voor uw sanitaire problemen. Ook staan wij u graag vrijblijvend te woord voor advies.
 
SPRINGKUSSENS EN SPELLEN SPRINGKUSSENS EN SPELLEN

BENT U OP ZOEK NAAR EEN ACTIVITEIT?

WIJ LEVEREN SPRINGKUSSENS EN SPELLEN VOOR JONG EN OUD!

Ons assortiment luchtkussens, spellen, opblaasbare Abraham en Sarah, stormbanen enzovoort is echt enorm! U vindt op onze website een aanbod attracties welke wij leveren ten behoeve van familiedag, bedrijsfeest, bedrijfsuitje, verjaardag enzovoort.