Trouwen op locatie
Een onvergetelijke bruiloft op je eigen droomlocatie, dat wil toch iedereen? Altijd gedroomd om op die ene prachtige locatie in het bos te trouwen of bij jullie oom en tante in de tuin? Dan zijn jullie bij het juiste adres. Door ons uitgebreide verhuurassortiment en jarenlange ervaring in het organiseren en faciliteren van bruiloften maken we jullie grote dag onvergetelijk!

Maatwerk
Dat ieder mens een andere wens heeft hoeven we jullie niet te vertellen. Elke bruiloft is maatwerk en onze weddingplanner gaat dan ook graag met jullie in gesprek om jullie wensen te inventariseren en er samen een unieke dag van te maken. Willen jullie alleen advies van ons voor het feest of laten jullie je liever ontzorgen door ons en geven jullie de organisatie grotendeels uit handen? Bij ons zijn beide opties mogelijk. Meer informatie naar de mogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak met onze weddingplanner en ontvang een leuk verlovingscadeau van ons!

Eindeloze mogelijkheden
Hebben jullie verschillende locaties in gedachte voor de ceremonie en het feest? Zo is het ook mogelijk om de dag op verschillende locaties te houden. Denk bijvoorbeeld aan de ceremonie bij een meer of in een bos en het feest op een andere locatie. Wij denken met jullie mee en creëren mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Doordat we een breed partnernetwerk hebben in licht & geluid, catering & toiletwagens kunnen we elke bruiloft naar wens van het bruidspaar vorm geven. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Review van een van onze klanten
“Voor onze bruiloft bijna alles ingehuurd bij Versleijen: tafels, weddingchairs, stoelen, steigerhouten meubels tot de decoratiespullen. Het zag er allemaal erg leuk en netjes uit en we zijn dik tevreden met de service. Bedankt voor de onvergetelijke dag!”

Sanne & Mike

Neem contact met ons op
Hebben jullie zelf ideeën over jullie bruiloft of hebben jullie ons advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0478-255-001 of via ons contactformulier.