Bedrijfsfeest op uw eigen locatie

Bedrijfsfeest op locatie
Beschikt u over een mooie bedrijfslocatie die de mogelijkheid biedt voor een bedrijfsfeest? Tover uw bedrijf samen met Versleijen om tot feestlocatie! Wij helpen u graag met het organiseren en aankleden van uw bedrijfsfeest. Een feestelijke opening van uw nieuwe pand? Een personeelsfeest op locatie? 25 jarig jubileum van uw zaak? Kerstborrels? Voor elke gelegenheid hebben wij een uitgebreid assortiment om uw locatie om te toveren tot feestlocatie. Bekijk ook onze vele thema's op onze website. 

Volledig ontzorgen
Door onze jarenlange ervaring en breed partnernetwerk ontzorgen wij u volledig in het organiseren van een bedrijfsfeest op uw eigen terrein. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek geeft u aan welke wensen u heeft met betrekking tot uw feest, de aankleding, licht en geluid en alles wat daarbij hoort. De ervaring leert dat wij voor elk budget een geweldig feest kunnen neerzetten. 

Neem contact met ons op!
Heeft u zelf ideeën over uw feest op locatie? Wij werken deze graag met u uit. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0478 255 001 of via ons contactformulier.