Bedrijfsfeest op uw eigen locatie

Bedrijfsfeest op locatie
Beschikt u over een mooie bedrijfslocatie die de mogelijkheid biedt voor een bedrijfsfeest? Tover uw bedrijf samen met Versleijen om tot feestlocatie! Wij helpen u graag met het organiseren en aankleden van uw bedrijfsfeest. Een feestelijke opening van uw nieuwe pand? Een personeelsfeest op locatie? 25 jarig jubileum van uw zaak? Kerstborrels? Voor elke gelegenheid hebben wij een uitgebreid assortiment om uw locatie om te toveren tot feestlocatie. Bekijk ook onze vele thema's op onze website. 

Volledig ontzorgen
Door onze jarenlange ervaring en ontzorgen wij u volledig in het organiseren van een bedrijfsfeest op uw eigen terrein. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek geeft u aan welke wensen u heeft met betrekking tot uw feest, de aankleding, licht en geluid en alles wat daarbij hoort. De ervaring leert dat wij voor elk budget een geweldig feest kunnen neerzetten. 
 
Uitgebreid partnernetwerk
De totale verzorging van uw bedrijfsevent doen wij niet alleen. Wij beschikken over een uitgebreid partnernetwerk van specialisten. Hierdoor hebben wij voor elke wens een passende oplossing en kunt u ervan op aan dat u kwaliteit geleverd krijgt. Waarom zelf zoeken naar een leverancier als wij deze al gevonden hebben? 

Neem contact met ons op!
Heeft u zelf ideeën over uw feest op locatie? Wij werken deze graag met u uit. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0478 255 001 of via ons contactformulier.

 
In opdracht van: Met Evi
Videoclip: RPH Enterprise